Flash News

E-TJERA

30 mijë maturantë i nënshtrohen sot provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

30 mijë maturantë i nënshtrohen sot provimit të Gjuhës

Rreth 30 mijë maturantë në të gjithë vendin do t’i nënshtrohen sot provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

Provimi nis në orën 10:00 dhe përfundon në 12:00. Po ashtu, sipas MAS janë hartuar edhe teste të veçanta për 170 nxënës me aftësi ndryshe.

Më 1 qershor maturantët zhvilluan provimin e Gjuhës së Huaj, ndërsa më 13 qershor pritet të zhvillohet edhe provimi i Matematës.

Lënda me zgjedhje është provimi i fundit që zhvillohet më 19 qershor.

Të fundit