Flash News

E-TJERA

30 minuta pas nisjes së testimit, del në internet teza e provimit të matematikës

30 minuta pas nisjes së testimit, del në internet teza e provimit

30 minuta pas nisjes së provimit, në internet ka dalë teza e testit të matemtikës. Rasti është i përsëritur, pasi disa ditë më parë doli teza e Gjuhë-Letërsisë.

Provimi ka nisur në orën 10.00 dhe përfundon në 12.30. Testi në total ka 60 pikë dhe pragu i kalueshmërisë është 25% (15 pikë).

Maturantët në të gjithë vendin po i nënshtrohen sot testit për dijet e marra në lëndën e matematikës. Janë rreth 34 mijë maturantë në të gjithë vendin. Tashmë atyre iu ka ngelur edhe provimi i lëndës me zgjedhje, i cili do të zhvillohet në 15 qershor.

Të fundit