Flash News

E-TJERA

Gjashtë të burgosur me Covid-19 transferohen nga burgu i Fushë-Krujës në Shënkoll

Gjashtë  të burgosur me Covid-19 transferohen nga burgu i

Gjashtë të burgosur në burgun e Fushë-Krujës kanë rezultuar pozitiv me koronavirus.

Mësohet se të infektuarit janë transferuar në burgun e Shënkollit në Lezhë, pasi aty është caktuar nga autoritetet një ambient i posaçëm për të dënuarit e prekur nga koronavirusi.  

Ata thonë se në këtë godinë nuk ka asnjë kusht dhe gjendja e tyre po përkeqësohet.

Gjithashtu, mësohet se u është marrë tamponi edhe disa punonjësve dhe të dënuarve që dyshohet se kanë pasur kontakte me personat e infektuar.

Ditari politik

Të fundit