Flash News

E-TJERA

A do të vijojë të jetë trajner i Shqipërisë? Sylvinho flet pas kthimit nga Gjermania

A do të vijojë të jetë trajner i Shqipërisë?

Trajneri i kombëtares, Sylvinho foli për medit pasi bashkë me ekipin e lojtarëve zbritën në Rinas pas kthimit nga Gjermania për shkak të eliminimit të kombëtares.

Ai ka vendosur edhe njëherë theksin te fakti se ky grup lojtarësh ka fituar shumë eksperiencë nga ky turne, ndaj duhet që çdo shqiptar të ndihet krenar për ta.

Ishte eksperiencë e mirë për këdo. Një turne i jashtëzakonshëm, por ishte e vështirë për ne. E kam thënë, të gjithë lojtarët, të gjithë, Federata, kur shkonim në ndeshje pamë njerëz që na suportonin, ishte e jashtëzakonshme. Suporti ishte i pabesueshëm, kishte më shumë shqiptarë se sa gjermanë.

E kupton kur je për herë të dytë në këtë turne. Nuk është e lehtë të hysh në fushë dhe të luash ndaj një Italie të fortë, Kroacie të fortë e Spanje të fortë. Kemi lojtarë të rinj që e përfaqësuan mjaft mirë vendin. Këta lojtarë të rinj kanë fituar mjaft eksperiencë në këtë turne. Ishte pozitive, një eksperiencë e bukur. Kemi rrugë të gjatë, por duhet të jemi krenar për të gjithë lojtarët. Fituan eksperiencë. Jemi në rrugën e duhur.”

I pyetur për rinovimin e kontratës me FSHF, e cila ka skaduar pas kësaj pjesëmarrje në Europian, Silvinjo u përgjigj duke thënë: “Jam pjesë e kësaj pune. Unë jam pjesë e juaja. Jam i lumtur dhe në një vit e ca kemi bërë punë të madhe. Punojmë bashkë. Federata e kupton. Faleminderit të gjithë lojtarëve.”

Të fundit