Flash News

E-TJERA

Afera ‘McGonigal’, ish-presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë: Mund të ketë informacione që nuk janë publikuar

Afera ‘McGonigal’, ish-presidenti i Dhomës Amerikane të

Ish-Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregtisë në Shqipërisë, Mark Crawford shprehet se ‘McGonigal’ afera e tillë nuk do të arrinte të ndikonte në marrëdhënien mes dy shteteve në planin afatgjatë, por se në planin afatshkurtër do të ndikonte.

“Në afatin afatgjatë kjo nuk është e mirë. “McGonigal” nuk do ndikojë mes dy vendeve në planin afatgjatë, por në planin afatshkurtër po. Amerikanët duhet të pastrojnë një herë shtëpinë e tyre”, tha Crawford i ftuar në emisionin “Open” në News24.

I pyetur nëse ka dijeni për aktivitet tjetër të McGonigal në Shqipëri, Craëford dyshon që në lidhje me këtë çështje ka ende informacione të cilat ende nuk anë publikuar.

“Nuk e kam dëgjuar, kam lexuar disa shqetësime që ka takuar disa oligarkë dhe ka marrë para nga ata. Besoj që janë duke hetuar sepse shuma e përmendur duket e vogël për një zyrtar të FBI të vijë të korruptohet, ose mbase kanë informacione që nuk janë publikuar”, tha Crawford.

Të fundit