Flash News

E-TJERA

Aksident në Përrenjas, makina humb përmbyset në rrugë

Aksident në Përrenjas, makina humb përmbyset në rrugë

Një aksident ka ndodhur ditëb e sotme në Përrenjas, një automjet ka humbur kontrollin dhe është përmbysur në afërsi të qytetit të Prrenjasit. 

Automjeti pasi ka dalë jashtë rrugës ka daluar e përmbysur në një pjesë të kodrës anash saj në dalje të fshatit Pishkash, ndërsa në anën tjetër tē rrugës ështē hummerë.

Të fundit