Flash News

E-TJERA

Aksion në Kadastrën e Durrësit, arrestohen 5 persona, në kërkim ish zv.drejtori

Aksion në Kadastrën e Durrësit, arrestohen 5 persona, në

Pesë persona kanë përfunduar në pranga, ndërkohë që dy të tjerë janë shpallur në kërkim në një aksion Kadastrën e Durrësit. 

Një prej personave në kërkim është edhe ish zv drejtori i këtij institucioni, i cili ishte i shtruar në një spital privat prej tre ditësh.

Ndërkohë që 9 të tjerë janë nën masën e sigurisë detyrim për paraqitje.

Emrat e personave të arrestuar:

Gjovali Ndoci

Dashnor Taulla

Kreanar Karati

Ardit Kërtusha

Mikel Zaho

“Nga veprimet hetimore dyshohet se këta shtetas, në bashkëpunim me njëri-tjetrin, kanë tjetërsuar dokumentet e një pasurie të paluajtshme (tokë), me sipërfaqe 151 000 m2, në lagjen nr.15, Durrës.

Nga tjetërsimi i dokumenteve, shtetasi i arrestuar L. Xh. ka përfituar në mënyrë të paligjshme, një sipërfaqe toke rreth 75 000 m2, ndërsa shtetasi D. T. (babai i 61-vjeçarit të arrestuar) ka përfituar një sipërfaqe toke prej 76 000 m2. Shtetasit L. K., M. Z. dhe A. K. dyshohet se duke shpërdoruar detyrat në ASHK Durrës, kanë lehtësuar tjetërsimin e pasurisë së paluajtshme”, njofton policia.

Të fundit