Flash News

E-TJERA

Aktivisti: 6 milionë lekë mblidhen vetëm nga gjobat e policisë për parkimin

Aktivisti: 6 milionë lekë mblidhen vetëm nga gjobat e

Të paktën 6 milionë lekë në vit mblidhen vetëm nga gjobat për parkime të gabuara nga policia bashkiake.

Këtë ka deklaruar aktivisti Rigers Xhemollari në Euroneës Albania. Xhemollari u shpreh se nga një një raport të zhdrejtë mes të ardhurave të grumbulluara nga tarifa e parkimit dhe të ardhurat e grumbulluara nga gjobat që vendos policia për parkingjet.

Nga tarifa e parkimit, sipas Xhemollarit, grumbullohen rreth 4 milionë lekë.

“Më shumë mblidhen nga gjobat se sa nga tarifat e parkimit. Ky është tregues shumë interesant sepse ne kemi një ushtri në rrugë me policë bashkiakë dhe bashkisë i leverdis më mirë në fakt që të vjelë gjoba se parkim”, u shpreh Xhemollari.

Të fundit