Flash News

E-TJERA

Akuzohej për shkelje të barazisë në tendera, lirohet nga burgu ish-nënkryetari i Bashkisë Lushnje

Akuzohej për shkelje të barazisë në tendera, lirohet nga

Apeli i GJKKO-së ka lënë të lirë ish-nënkryetarin e Bashkisë Lushnjë, Gentian Nushi. Ai u arrestua në dhjetor të vitit 2021 për shkelje të barazisë në tendera.

Ndërkohë ish-kryebashkiaku, Fatos Tushe vijon të qëndrojë në burg, pasi kërkesat e tij për zbutje të masës së sigurisë janë rrëzuar nga gjykata.

Njoftimi i gjykatës:

Gjykata e Posaçme e Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, me trup gjykues të përbërë nga gjyqtarët Florjan Kalaja kryesues, Igerta Hysi anëtare dhe Dhimitër Lara anëtar, sot më datë 24.01.2023, zhvilloi seancë gjyqësore për çështjen penale nr. 22 akti, datë 23.01.2023 regjistrimi, regjistruar mbi kërkesën e të pandehurit G.N., për konstatimin e shuarjes së masës së sigurimit personal “arrest në burg” dhe vendosi:

– Konstatimin e shuarjes së masës së sigurimit “arrest në burg” të caktuar ndaj të pandehurit z. G.N., me vendimin nr. 101, datë 11.12.2021 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar.

– Urdhërimin e lirimit të menjëhershëm të të pandehurit z. G.N. nga ambientet e paraburgimit nëse liria e tij personale nuk kufizohet për një shkak tjetër ligjor.

 

Të fundit