Flash News

E-TJERA

Apartamenti i sekuestruar i Adriatik Llallës kthehet në qendër për të rinjtë

Apartamenti i sekuestruar i Adriatik Llallës kthehet në qendër

Apartamenti i sekuestruar i ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla është kthyer në qendër për të rinjtë.

Bëhet fjalë për apartamentin në Durrës, që iu sekuestrua së bashku me 4 sipërfaqe toke, në 22 mijë metra katrore, pasi ish-kryeprokurori u dënua për  “fshehje të pasurisë” 

Lajmin e bëri me dije, Ministri i Brendshëm Taulant Balla.

Mesazhi që japim sot është që pronat e sekuestrua nga korrupsioni sot janë vënë në dispozicion të të rinjve, dhe jo vetëm të rinjve të Durrësit, të cilët ta zhvillojnë këtë Qendër sepse e shikoj që është një qendër multi-funksionale. Kështu që në këtë aspekt dua t’i urojë të rinjtë e Durrësit ta gëzojnë këtë shtëpizë të re”, tha Balla.

Llalla, i cili ishte arratisur nga vendi u arrestua në Itali më dhjetor të vitit 2021.

Ish kreu i Prokurorisë Shqiptare Adriatik Llalla duhet të vuajë dënimin me dy vite burg.

Të fundit