Flash News

E-TJERA

Arrestohet sekretarja e Ministrisë së Shëndetësisë

Arrestohet sekretarja e Ministrisë së Shëndetësisë

Sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Shëndetësisë,  bashkë me një punonjëse të kësaj ministrie janë arrestuar sot me urdhër të SPAK nën akuzën e dyshimit për korrupsion.

Bëhet fjalë për sekretaren Joana Duron dhe Laureta Shetën, specialiste te ‘bashkëqeverisja’, të cilat janë monitoruar prej kohësh nga Prokuroria e Posaçme.

 

Të fundit