Flash News

E-TJERA

Balliu: Pushteti i Ramës ka ngjashmëri klasike me diktaturën e Hoxhës, shembull unik në Evropë

Balliu: Pushteti i Ramës ka ngjashmëri klasike me diktaturën e

I ftuar në PolitikOn nga Alfred Lela në RTV Ora, publicisti Fahri Balliu u shpreh se nga pikëpamja e katrahurës institucionale dhe përqendrimit të pushtetit te një njeri, është shembulli unik në Evropë.  

Balliu: Pas diktaturës Rama që ka kapur gjithë institucionet në vend, një qeveri me një bazë të tillë është fat sepse do ta ç’tensionoje këtë dramë që vuajnë shqiptarët duke qenë në diktatin e unit. Kjo ka një ngjashmëri klasike me diktaturën e Hoxhës.

Nga pikëpamja e katrahurës institucionale dhe përqendrimit të pushtetit te një njeri, është shembulli unik në Evropë. Ati ju dhanë institucionet dhe çelësat e demokracisë, edhe me mbylljen e syrit nga ndërkombëtarët.

Të fundit