Flash News

E-TJERA

Banesat do t’u shemben nga projekti Thumanë-Kashar, 6 familje kërcënojnë se do të vetëflijohen

Banesat do t’u shemben nga projekti Thumanë-Kashar, 6 familje

6 familje, në përbërje me 32 persona, kanë kërcënuar se do të vetëflijohen në tarracën e njërës prej shtëpive e cila pritet të shembet sot, në kuadër të projektit Thumanë-Kashar.

Familjet kundërshtojnë shembjen e banesave të tyre, teksa shfaqen në tarracë me bidona me benzinë. Ata kanë kërcënuar se do t’i vendosin flakën vetes nëse kërkesat e tyre nuk merren parasysh.

Familjet thonë se nuk janë në skemën e dëmshpërblimit të parashtruar nga qeveria.

Ndërkohë IKMT ka mbërritur dhe është në pritje.

Të fundit