E-TJERA

Betohet në presidencë qeveria 'Rama 3', nis punën zyrtarisht në mandatin e tretë

Betohet në presidencë qeveria 'Rama 3', nis punën

Betohet qeveria e re ‘Rama 3’ në zyrën e presidentit Ilir Meta.

Pas ceremonisë së betimit e cila zgjati rreth 15 minuta, kryeministri Edi Rama, së bashku me 16 ministrat e rinj ia janë drejtuar kryeministrisë në këmbë përgjatë Bulevardit Dëshmorët e Kombit, ku dhe pritet të zhvillohet mbledhja e parë të Këshillit të Ministrave.

 

Të fundit