Flash News

E-TJERA

Burgosi gruan dhe fëmijët, masa e arrestit me burg për Jetnor Zhabolin

Burgosi gruan dhe fëmijët, masa e arrestit me burg për Jetnor

Gjykata e Tiranës ka shtyrë edhe për 20 ditë të tjera të masës së sigurisë arrest me burg për 35-vjeçarin Jetnor Zhaboli, i cili mbante të mbyllur prej muajsh nënën, gruan dhe dy fëmijën e mitur, në banesën e tyre dhe i monitoronte me kamera.

Zhaboli u arrestua më 26 janar të këtij viti, pasi u zbuluar se mbante të mbyllur në banesë familjarët e tij dhe i monitoronte me kamera 24 orë.

Më 29 shkurt Gjykata e Tiranës caktoi masën e sigurisë “arrest me burg” me afat 20 ditor për ekonomistin, ndërsa sot është kërkuar shtyrje e masës së arrestit.

Të fundit