Flash News

E-TJERA

Caktohen anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës, emrat

Caktohen anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës,

Këshilli i Ministrave ka miratuar anëtarët e Këshillit Koordinues të Diasporës.

Nga këta, tre përfaqësues janë vendosur për Diasporën në SHBA: Mark Gjonaj, Drita Gjongecaj dhe Emina Cunmulaj. Anxhela Paparizo është caktuar përfaqësuese për Diasporën në Kanada.

Nëntë përfaqësues të tjerë janë caktuar për Diasporën në Evropë, një në Australi dhe një në Britaninë e Madhe.

Dokumenta bashkëngjitur

Të fundit