Flash News

E-TJERA

Cukali: Kryeministri përdor strategji perverse për të goditur, pasojat do jenë të tmerrshme

Cukali: Kryeministri përdor strategji perverse për të goditur,

Kreu i Këshillit Shqiptar të Medias, Koloreto Cukali ka folur për lirinë e medias dhe presionin e pushtetit ndaj saj.

Në një intervistë për “Panorama TV”, Cukali tha se kryeministri Edi Rama përdor strategji perverse për të goditur mediat.

Sipas Cukalit, të gjitha presionet ndaj medias përmes diktimit të përmbajtjes së saj, por edhe presionet në format e tjera, do të sjellin pasoja afatgjata për Shqipërinë.

 “Është e qartë, janë metoda të shpikura edhe më parë. Në botën modern, Trump ishte rasti specifik ku godiste mediat. Është një strategji e njohur. Nëse ti përmend gjithmonë kazan, në kokën tënde fillon tingëllon kjo fjalë. Ti një mesazh e përsërit non-stop. Ky mesazh ngulitet në kokat e njerëzve. Një pjesë e lartë e njerëzve, për fatin e keq janë të keqarsimuar, dhe ky mesazh iu ngulitet shumë keq në kokë. Rama jep një mesazh që publiku nuk duhet të ndjekë mediat, por duhet të më dëgjojnë mua.
Është një strategji perverse, tmerrësisht e dëmshme për Shqipërinë. Të shohim çfarë do ndodhë pas Ramës. Dëmi që do i bëhet Shqipërisë pas Ramës, është e tmerrshme. Është një shoqëri që nuk do e marrë dot veten kurrë. Do shumë vite të pastrohet”, tha ai.

 

 

Të fundit