Flash News

E-TJERA

Debati në seancën e Belerit, avokatët kërkojnë përjashtimin e gjyqtare: Nuk është caktuar me short

Debati në seancën e Belerit, avokatët kërkojnë

Po zhvillohet në Apel seanca për Fredi Belerin, kryebashkiakun e zgjedhur të Himarës.

Avokatët e Belerit kanë kërkuar përjashtimin nga seanca të gjyqtares, me argumentin se nuk është zgjedhur asnjëherë me short. Po ashtu, avokatët kërkojnë pezullimin e çdo vendimi të marrë nga gjyqtarja.

Të pranishëm në seancë Fredi Beleri, familjarë, përfaqësues te ambasadës greke, Vangjel Dule…

Avokatia e Belerit: Gjyqtaria e seancës nuk është caktuar me short por në mënyrë manuale. Ju keni gjykuar 3 here dhe asnjë rast nuk jeni caktuar me short. Kërkojmë revokim të çdo vendimi te marre nga ju. Ju keni gjykuar 3 here dhe asnje rast nuk jeni caktuar me short

Adnan Xholi, prokuror: Kjo lloj kërkesë nuk e pezullon vazhdimin e procesit gjyqsor. Të vazhdojë seanca.

Të fundit