Flash News

E-TJERA

Del audiopërgjimi, gazetari i Bolinos në rolin e ‘gjobvënësit’, përdor artikujt për përfitime personale

Del audiopërgjimi, gazetari i Bolinos në rolin e

Një audiopërgjim i publikuar portali PublikTV.Live tregon se si gazetari i Reeport TV, Adrikatik Doçi, bën presion dhe vendos gjoba ndaj biznesmenëve.

Në audiopërgjimin e publikuar Doçi i tregon personin tjetër me të cilin komunikon (me emrin Gazetarja), se si të nxjerrë artikuj me qëllim gjobitjen e biznesmenëve të lidhur me qeverinë Rama.

Sipas bisedës së zhvilluar mes “gazetares” dhe Doçit, ky i fundit i përdor artikujt për përfitime personale.

Të fundit