Flash News

E-TJERA

Denoncimi i fortë i avokatit: Në laboratorin e kriminalistikës janë ndërruar gjurmët e vrasësve me të vdekurve

Denoncimi i fortë i avokatit: Në laboratorin e kriminalistikës

Avokati Genc Gjokutaj ka bërë një denoncim të fortë, duke thënë se në laboratorin e kriminalistikës është ndërruar gjurmëkopjuesi.

Ai tha në Çim Peka Live në Syri tv se në laborator janë ndërruar gjurmët e gishtave të personave që kanë kryer krime. 

"Është ndërruar gjurmëkopjuesi. Në laborator ka gjurmë gishtash të njerëzve që kanë kryer krime. Është ndërruar kartela në laborator. Ai vret të gjithë Tiranën dhe nuk i del shenja se është ndërruar me një të vdekur kartela atje brenda. Edhe kjo e Aleat është në database. Gjurmëkopjuesi është ndërruar. Ky është element korruptiv", tha Gjokutaj. 

 

Të fundit