Flash News

E-TJERA

Dialog me një avatar/ Shuk Orani prezanton te publiku gjerman lidhjen mes artit dhe inteligjencës artificiale

Dialog me një avatar/ Shuk Orani prezanton te publiku gjerman lidhjen mes

Artisti Shuk Orani prezantohet para publikut gjerman dhe ndërkombëtar në Hamburg në temën "Inovacioni përmes artit dhe AI – Si ndikon inteligjenca artificiale në art? Dialog me një avatar"

Në prezantimin e tij në këtë event të rëndësishëm, artisti Shuk Orani solli në pah lidhjen ndërmjet artit dhe inteligjencës artificiale, duke prezantuar një projekt artistik që solli një avatar të zhvilluar prej tij.

Orani theksoi rëndësinë e progresit në fushën e inteligjencës artificiale, ndërsa gjithashtu u përqendrua në etikën e përdorimit të kësaj teknologjie në art.

Dialog me një avatar/ Shuk Orani prezanton te publiku gjerman lidhjen mes

Bashkëbisedimi me avatarin Electra ofroi një platformë për reflektim dhe diskutim mbi ndikimin e inteligjencës artificiale në procesin kreativ, duke paraqitur mundësi të reja për bashkëpunim në të ardhmen.

Në anën tjetër, prezantimi i Matthew Cobham mbi dritën si një mjet për marketingun e artit theksoi rëndësinë e ndriçimit të përshtatshëm për secilën veprë artistike, duke demonstruar veprat e Shuk Oranit përpara publikut me ndriçim të përshtatshëm.

Dialog me një avatar/ Shuk Orani prezanton te publiku gjerman lidhjen mes

Partneriteti i kompanisë ERCO dhe AIT-ArchitekturSalon Hamburg në organizimin e këtij eventi shfaq një angazhim të rëndësishëm për promovimin e artit dhe teknologjisë në kulturën bashkëkohore.

Kjo ngjarje shënon një hap të rëndësishëm drejt të ardhmes së artit dhe teknologjisë, duke inkurajuar diskutime të thella dhe kontribuojë në zhvillimin e kulturës bashkëkohore.

 

Të fundit