Flash News

E-TJERA

Digjet një servis makinash në Shkodër

Digjet një servis makinash në Shkodër

Një servis makinash është djegur në orët e para të mëngjesit në Shkodër, në fshatin Shtoj i Ri. Shkak i zjarrit dyshohet një shkëndijë elektrike.

Zjarrfikësit kanë bërë të mundur shuarjen e plotë të zjarrit ndërsa policia ka deklaruar se janë djegur pjesë që shërbenin për rregullimin e makinave që ndodheshin brenda servisit, dhe pjesërisht një automjet.

Të fundit