E-TJERA

"Do tu nxjerrë si lecka", Marku debat me Maznikun: Do ta shikoni sa të gjatë do e keni kohën e vjedhjes

"Do tu nxjerrë si lecka", Marku debat me Maznikun: Do ta shikoni

Deputeti demokrat  i zgjedhur më 25 prill Mark Marku ka debatuar me nënkryetarin e bashkisë së Tiranës, Arbjan Maznikun. Teksa po flisnin në “Opinion” për zgjedhjet dhe pretendimet e demokratëve për blerje te voatve, Marku dhe Mazniku kanë ashpërsuar tonet.

Marku iu drejtuar Maznikut, duke i thënë se populli do t’ju nxjerrë si lecka, si hajdutë nga zyrat, ndërkohë që përfaqësuesi i PS tha se populli ia ka dhënë verdiktin PD-së. Marku theksoi edhe një herë se zgjedhjet janë vjedhur duke paralajmëruar se koha e vjedhjes nuk do të jetë e gjatë.

Debati

Marku: Do t’u marrë populli do tu nxjerrë si lecka, si hajdutë nga zyrat. Do u përzërë populli si hajdutë nga zyrat se kështu e meritoni.

Mazniku: Populli ua dha verdiktin me votë.

Marku: Me votën që e bletë ju.

Mazniku: Në qoftë se keni një fije urtësi uluni dhe shikoni rezultatin.

Marku: Urtësi që të durojmë hajdutët. Urtësi që të durojmë vjedhjet tuaja.

Mazniku: Të kuptoni pse njerëzit ju dhanë atë vlerësim dhe atë përqindje. Shikoni brenda vetes tuaj!

Marku: Kjo është një fjali që e përsërisni të gjithë si papagaj, ndërkohë që vidhni, vidhni.

Mazniku: Nuk do t’ju besojnë njerëzit kurrë.

Marku: Edhe ju do ta shikoni sa të gjatë do e keni kohën e vjedhjes. Do ta shikoni se çfarë do merrni!

 

Të fundit