Flash News

E-TJERA

Dokumentet/ Gazetari zbulon gabimin e gjykatës pas lirimit të Tahirit

Dokumentet/ Gazetari zbulon gabimin e gjykatës pas lirimit të Tahirit

Dje, ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri u lirua nga burgu para kohe me vendim të gjykatës së Elbasanit,  për të vazhduar pjesën tjetër të dënimit në shtëpi.

Mirëpo, duket se Gjykata e Elbasanit është nxitur paksa me vendimin, pasi në të janë konstatuar gabime.

Gazetari Osman Stafa shkruan se Tahiri e ka shitur shtëpinë ku i është caktuar të kalojë pjesën e mbetur të dënimit që në vitin 2019. Për këtë i referohet edhe dokumenteve.

“Ish-ministri i Brendshëm Saimir Tahiri e ka shitur që në vitin 2019 shtëpinë që gjendet në adresën e publikuar nga Gjykata e Elbasanit. Por ama gjykata i njeh për adresë ish-ministrit dhe vendin ku do të kryejë pjesën e mbetur të dënimit një adresë që nuk e ka më.

Pika 2 në vendimin e gjykatës është adresa e gabuar e Saimir Tahirit.

Ndërsa në pikën e 6-të, thuhet se një kopje e këtij vendimi do i çohet Zyrës së Shërbimit të Provës dhe Komisariatit nr. 1, që të verifikojnë dhe kontrollojnë respektimin e detyrimeve nga ana e të dënuarit.

Pra, autoritetet do të kontrollojnë respektimin e detyrimeve të ish-ministrit në një adresë të gabuar. Kaq!” shkruan gazetari.

Dokumentet/ Gazetari zbulon gabimin e gjykatës pas lirimit të Tahirit

Dokumentet/ Gazetari zbulon gabimin e gjykatës pas lirimit të Tahirit

Të fundit