E-TJERA

Dudushi: Përdorimi i fëmijëve të riatdhesuar shkelje etike, dëgjuam historinë e Ramës, jo të fëmijës

Dudushi: Përdorimi i fëmijëve të riatdhesuar shkelje etike,

I ftuar në “PolitikOn” Në RTV Ora nga Alfred Lela, gazetari Alban Dudushi shpreh se përdorimi i fëmijëve me fytyrë nga kryeministri nga riatdhesimi nga kampi Sirian.

Dudushi: Përdorimi i fëmijëve në raste të tilla është shkelje e etikës.

Një fëmijë i traumatizuar që del me figurë dhe me zë që del në një histori që është e kryeministrit.

Ne nuk rrëfyem historinë e tij, por atë të kryeministrit, kjo është shkelje etike dhe nuk ka debat.

Ata që janë gazetarë dhe marr intervista në shkolla, ata nuk mund të dalin pa lejen e prindërve.

Ditari politik

Të fundit