Flash News

E-TJERA

Nëna deklaron të humbur 3-vjeçarin në Durrës, arrestohet gjyshi

Nëna deklaron të humbur 3-vjeçarin në Durrës,

Një fëmijë 3-vjeçar është deklaruar i humbur nga nëna e tij në Durrës.

Ajo ka denoncuar në polici vjehrrin pasi deklaroi se fëmija kishte shkuar tek gjyshërit (prindërit e të atit) dhe prej 4 ditësh nuk është gjetur. Policia ka vënë në pranga gjyshin e 3-vjeçarit, Rexhep Guni 58 vjeç, i cili pretendon se fëmija ka shkuar tek disa të afërm në Kukës.

Kontrolle janë kryer në adresën e dhënë, por nuk është gjetur. Në kërkim është shpallur gjyshja e 3-vjeçarit.

Nëna e fëmijës ka deklaruar se jetonin të dy pasi bashkëshorti kishte ndërruar jetë një vit më parë në një aksident rrugor.

Të fundit