Flash News

E-TJERA

E rëndë në Itali, 36-vjeçari shqiptar aksidenton gruan shtatzënë

E rëndë në Itali, 36-vjeçari shqiptar aksidenton gruan

Një 36-vjeçar shqiptar, ka përplasur me një makinë në Via Roma një grua të re shtatzënë

26-vjeçarja shtatzënë mbeti e plagosur dhe u dërgua në urgjencë ndërsa drejtuesi i furgonit pasi fillimisht u ndal më përpara, u largua menjëherë duke humbur gjurmët.

Hetuesit, përmes dëshmive dhe këqyrjes së kamerave të pranishme në zonë, arritën të binin në gjurmë të furgonit dhe drejtuesi i mjetit u raportua për mosdhënie të ndihmës dhe arratisjes.

Të fundit