Flash News

E-TJERA

VKM-ja e qeverisë: Jepen me koncesion programet për dhënien e shtetësisë shqiptare

VKM-ja e qeverisë: Jepen me koncesion programet për dhënien e

Shqipëria është në kërkim të investitorëve të huaj, të cilët do të sjellin para dhe të përfitojnë shtetësinë shqiptare. Për këtë qeveria ka vendosur në dispozicion një VKM që një pjesë e procedurave me koncesion.

Në një vendim të datës 29.7.2022 “Për përcaktimin e një sektori shtesë që jepet me koncesion/ partneritet publik privat”, thuhet se një pjesë e programeve të shtetësisë do të jepen me koncesion.

VKM-ja ka ardhur si propozim i ministrit të Brendshëm Bledi Çuçi.

Deri tani dhënia e shtetësisë shqiptare ka qenë një proces i gjatë që përfshin disa institucione, i cili formalizohej me një dekret të firmosur nga Presidenti i Republikës.

VKM-ja e qeverisë: Jepen me koncesion programet për dhënien e

Të fundit