Flash News

E-TJERA

Fluks në Qafë Thanë, shqiptarët kalojnë fundjavën në Maqedoninë e Veriut

Fluks në Qafë Thanë, shqiptarët kalojnë fundjavën

Fundjava ka sjellë një fluks të madh në pikën kufitare të Qafë Thanës. Vizitorë nga qytetet e Shqipërisë udhëtuan drejt Maqedonisë së Veriut.

Orët e pikut mbeten paraditja dhe pasditja pasi dhe vizitat në Maqedoninë e Veriut nga qytetarët janë të shkurtra.

Pritjet e automjeteve shkuan deri në 40 minuta. Pikat kufitare kanë punuar me tre sportele.

Të fundit