Flash News

E-TJERA

Fotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para Bashkisë së Tiranës

Fotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para Bashkisë

Pamjet e mëposhtme janë nga protesta para Bashkisë Tiranë, ku kërkohet dorëheqja e kryebashkiakut Erion Veliaj pas aferës “5D”.

Qytetarë të shumtë me molotov i kanë hedhur para derës së godinës, duke krijuar shpërthime.

Nga plasja e molotvëve, është krijuar një flakë e madhe, e cila u arrit që të fikej me fikse zjarri nga Policia.

Kjo ishte e treta që kërkon largimin e kryetarit të bashkisë, Erion Veliaj. Pas fjalimeve nisën skenat e dhunës.

Fotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para BashkisëFotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para BashkisëFotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para BashkisëFotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para BashkisëFotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para BashkisëFotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para BashkisëFotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para BashkisëFotolajm/ Molotov dhe përplasje, pamje nga protesta para Bashkisë

Të fundit