Flash News

E-TJERA

Gafa e deputetit: Parlamenti dhe qeveria shqiptare në krah të punonjësve që janë infektuar nga “Kodi-19”  

Gafa e deputetit: Parlamenti dhe qeveria shqiptare në krah të

Ndonëse është fjala më përmendur tashmë prej një viti, sërish një deputet i Parlamentit shqiptar ende nuk e ka fiksuar mirë emrin e virusit që ka ‘gjunjëzuar’ botën.

Deputeti i opozitës parlamentare Selami Jenisheri teksa ka thurur lavde për qeverinë shqiptare për mënyrën se si ka menaxhuar situatën e pandemisë, është dëgjuar duke përsëritur disa herë emërimin e virusit Covid-19 si ‘Kodi-19’.

Ndiqeni në video:  

 

Ditari politik

Të fundit