E-TJERA

Gjilpëra që shpoi krahun e Ramës ishte italiane, dyshimet që ngrihen nga deklaratat e kryeministrit

Gjilpëra që shpoi krahun e Ramës ishte italiane, dyshimet që
Foto Ilustruese

Një tjetër tezë është ngritur lidhur me vendine  orgjinës për vaksinat anti-Covid të mbërritura në Shqipëri. Sipas “Panorma”, gjilpëra që shpoi krahun e kryeministrin Edi Rama ishte italiane.

Ajo thotë se fjalitë e Kryeministrit, nga e diela pasdite vetëm mjegullojnë. Sipas dokumetave dhe informacioneve që disponon “Panorama” thotë se detaji që përfshinë Italinë fuqishëm janë shiringat e deri te lëndët e tjera përzierëse të vaksinës që janë prodhim italian.

Gjithashtu shton se vaksina në aeroport ka “ardhur dorazi”. Sipas “Panoramës”,qeveria do të mblidhet ditën e diel për të miratuar një akt normativ për importin e vaksinave, duke ngritur dyshime pse është zvarritur ky proces.

Një tjetër detaj i evidentuar janë deklaratat e kryeministrit Edi Rama.

“Rama thotë në përgjigjet e ditës së hënë se zhdoganimi “sot në orën 9 është kryer si proces”. Por, dokumenti tregon se deklarata doganore është mbyllur në orën 13 e 45 dhe është vulosur nga dogana Shqiptare, në orën 14 e 42. Pra, shumë orë më vonë se ora 9 e mëngjesit. Kjo ngre dyshim se valixhja me gjilpërat ka ardhur nga Rinasi në Stadium”, raporton “Panorama”.

Ditari politik

Të fundit