Flash News

E-TJERA

GJKKO rrëzon kërkesën e Redi Mollës për heqjen e sekuestros për celularin e bashkëshortes

GJKKO rrëzon kërkesën e Redi Mollës për heqjen e

Gjykata e Posaçme ka rrëzuar kërkesën e Redi Mollës.

Togat e zeza me relatore Rudina Pallojin nuk i pranuan ish- drejtorit të Ujësjellësit në Bashkinë e Tiranës, Redi Mollës për heqjen e sekuestros mbi një telefon të bashkëshortes së tij, masë e caktuar në kuadër të dosjes “5D”.

Redi Molla është ish drejtori i bshkisë së Tiranës dhe një herësh sipas SPAK një nga pronarët de fakto të kompanisë “5D konstruksion”.

Të fundit