Flash News

E-TJERA

Gjurmë AND-je në gëzhojë, prova që mund të zbardhë sulmin ndaj TCH

Gjurmë AND-je në gëzhojë, prova që mund të

Një gjurmë ADN-je në gëzhojën e gjetur pranë makinës e cila u përdor në sulmin ndaj Top Channel, është e vetmja provë që mund të zbardhë autorët.

Pas përfundimit tëprovave shkencore dhe akt eksperzitës së kryer, do të thirren gjashtë ekspertë që kanë qenë të pranishëm në vendngjarje, pasi dyshohet se mos njëri prej tyre e ka prekur gjatë mbledhjes së provave.

Po ashtu, është bërë edhe akt ekspertiza e kallashnikovëve të gjetur në m,jetin tip “Range Rover” për të parë nëse janë përdorur edhe në krime të tjera. Ka rezultuar se kallashnikovët nuk janë përdorur në ngjarje të tjera kriminale.

Nga sulmi me kallashnikov mbeti i vrarë roja i sigurisë, Pal Kola 60 vjeç. Policia ka vënë në dispozicion një shpërblim prej 100 000 euro për çdo informacion të saktë që çon në identifikimin e autorëve.

Të fundit