Flash News

E-TJERA

Gjykata e Lartë refuzon ankimimin e Alma Kaçit, mbetet në arrest shtëpie

Gjykata e Lartë refuzon ankimimin e Alma Kaçit, mbetet në

Gjykata e Lartë ka refuzuar ankimimin e bërë nga Alma Kaçi për të ndryshuar masën e sigurisë 'arrest në shtëpi".

Prokuroria e Posaçme mbylli pak ditë më parë hetimet dhe e çoi çështjen në gjyq për akuzën e korrupsionit aktiv. Për ish-kryebashkiakun e Kukësit, Safet Gjici, SPAK dha akuzën e korrupsionit pasiv.

Në dosjen e SPAK thuhet se në përfundim të hetimeve janë siguruar prova dhe të dhëna nga analizimi i të cilave ka dalë se e pandehura Alma Kaçi, është personi që i ka ofruar/dhënë përfitime të parregullta të pandehurit Safet Gjici, me detyrë Kryetar i Bashkisë Kukës dhe se ky i fundit pasi ka përfituar prej saj përfitimin e parregullt, në formën e favorit seksual, ka premtuar/pranuar ta ndihmojë me projektin e saj të mbrojtjes së qenve dhe ta paraqiste më tej në mbledhje të Këshillit Bashkiak të Bashkisë Kukës. 

Të fundit