Flash News

E-TJERA

Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesën për pezullimin e ligjit për komisionet hetimore

Gjykata Kushtetuese rrëzon kërkesën për pezullimin e ligjit

Gjykata Kushtetuese vendosi këtë të hënë të rrëzojë më shumicë votash kërkesën për pezullimin e ligjit për komisionet hetimore.

 

Vendimi erdhi pasi GJK vendosi që nuk plotëson kriteret e nenit 45  të ligjit në lidhje me pasojat e pariparueshme dhe urgjencën në kushtet kur gjykata ka pranuar kërkesën për përshpejtim dhe gjykimi për themelin e çështjet, pritet të përfundojë së shpejti.

 

Vendimi përfundimtar pritet të merret brenda 30 ditësh.

 

 

Të fundit