Flash News

E-TJERA

Gjykata Kushtetuese sërish pa vendim “Për tatimin mbi të ardhurat”

Gjykata Kushtetuese sërish pa vendim “Për tatimin mbi të

Gjykata Kushtetuese ka dalë sërish pa vendim lidhur me padinë për ligjin “Për tatimin mbi të ardhurat”.

Kushtetuesja u mblodh sot për të shyqrtuar kërkesën për shfuqizimin e [jesshëm të disa nenve të ligjit.

Në seancën e sotme u parashtruan provat shtesë të kërkuara nga gjykata.

Data dhe ora për seancën e radhës pritet të njoftohet në vijim.

Të fundit