Flash News

E-TJERA

Gjysmë ore pas nisjes së provimit, publikohet teza e gjuhës së huaj

Gjysmë ore pas nisjes së provimit, publikohet teza e gjuhës

Rregullat e reja që Ministria e Arsimit kishte përcaktuar për Maturën Shtetërore kanë dështuar.

Vetëm gjysmë ore pasi kishte nisur provimi i Gjuhës së huaj, ka dalë në rrjet teza e provimit. E njëjta histori ka ndodhur edhe vitete e kaluara, ndërsa MAS ka thënë vazhdimisht se do të ndërmerren masa të rrepta për të mos i publikuar.

Provimet po zhvillohen kryesisht në korridore dhe palestra, ndërsa monitorohet edhe nga kamera.

Gjysmë ore pas nisjes së provimit, publikohet teza e gjuhës Gjysmë ore pas nisjes së provimit, publikohet teza e gjuhës Gjysmë ore pas nisjes së provimit, publikohet teza e gjuhës Gjysmë ore pas nisjes së provimit, publikohet teza e gjuhës

Të fundit