Flash News

E-TJERA

Hetim për abuzim me detyrën, pezullohen 3 policë të portit Vlorë dhe nën hetim shefi i stacionit

Hetim për abuzim me detyrën, pezullohen 3 policë të portit

Tre punonjës të policisë së portit të Vlorës janë pezulluar nga detyra dhe do hetohen për abuzim. Drejtoria e Standardeve Profesionale ka nisur hetimin e thelluar disiplinor ndaj shefit të portit dhe 3 punonjësve, ndërsa AMP ka nisur hetimin penal.

Hetimet filluan pas denoncimit ndaj tyre në një emision investigativ, pasi u pa një rast ku një sekser mundësonte kalimin e kufirit kundrejt pagesës në dorë.

NJOFTIMI I PLOTË:

 “Drejtoria e Standardeve Profesionale në Policinë e Shtetit ka pezulluar menjëherë nga detyra tre punonjësit e Policisë në PKK Port Vlorë, konkretisht përgjegjësin e turnit nënkomisar Xh. Q, inspesktor P. H., me detyrë kontrollor, si dhe inspektor G. Z., me detyrë trup shërbimi”.

 “Ndaj tre punonjësve të Policisë të lartpëmendur si dhe ndaj shefit të Stacionit të PKK Port Vlorë nënkomisar Y. D, Drejtoria e Standardeve Profesionale ka nisur hetimin e  thelluar disiplinor, ndërsa nga AMP ka nisur hetimi penal”

Të fundit