Flash News

E-TJERA

Hiqen vizat për shqiptarët që udhëtojnë drejt Azerbajxhanit

Hiqen vizat për shqiptarët që udhëtojnë drejt

Shqiptarët që duan të udhëtojnë drejt Azerbajxhanit, tashmë nuk është e nevojshme të pajisen me vizë.

Në Azerbajxhan u nënshkrua sot marrëveshja për heqjen e vizave për qytetarët shqiptarë që udhëtojnë drejt vendit.

Dokumenti i marrëveshjes u firmos nga zëvendës/ministri për Europën dhe Punët e Jashtme dhe zëvendës/ministri i Punëve të Jashtme i Republikës së Azerbajxhanit, Fariz Rzayev.

Të fundit