Flash News

E-TJERA

I vihet flaka vendgrumbullimit të plehrave në Kukës

I vihet flaka vendgrumbullimit të plehrave në Kukës

Vendgrumbullimi i mbetjeve në zonën e Mamëzit, që shërben për grumbullimin e mbetjeve urbane të Bashkisë Kukës, është përfshirë sërish nga flakët. 

Akti dyshohet si zjarrvënie e qëllimshme.

Veç forcave zjarrfikses dhe policisë bashkiake, pritet të mbërrijë një grup hetimor nga policia dhe prokuroria e Kukësit.

Kujtojmë se kjo është hera e dytë që i vihet zjarri mbeturinave urbane në Kukës brenda një harku kohor prej 7 muajsh.

Të fundit