E-TJERA

Identifikimi elektronik i votuesve/ KQZ letër partive politike: Jemi në fazën e vlerësimit

Identifikimi elektronik i votuesve/ KQZ letër partive politike: Jemi

KQZ i është drejtuar me një letër partive politike në vend për t’i informuar mbi procedurat e ndjekura për identifikimin elektronik të votuesve dhe verifikimin paszgjedhor.

Sipas KQZ, vetëm 6 kompani u regjistruan në APP dhe morën ftesë për pjesëmarrje në procedurën prokuruese. 5 janari ishte afati i fundit dhe vetëm një kompani dorëzoi në kohë dokumentacionin bashkë me ‘demon’ e kërkuar.

Tashmë KQZ ndodhet në fazën e në vlerësimit të ofertës ekonomike dhe te zgjidhjes teknike që ka ofruar kompania për të implementuar këtë teknologji më 25 prill.

Identifikimi elektronik i votuesve/ KQZ letër partive politike: Jemi

Identifikimi elektronik i votuesve/ KQZ letër partive politike: Jemi

Identifikimi elektronik i votuesve/ KQZ letër partive politike: Jemi

Identifikimi elektronik i votuesve/ KQZ letër partive politike: Jemi

Ditari politik

Të fundit