Flash News

E-TJERA

Ish-nënprefekti i Vlorës ndërron jetë nga Covid-19

Ish-nënprefekti i Vlorës ndërron jetë nga Covid-19
Vasil Arbaçi

Ish-nënprefekti i Vlorës Vasil Arbaçi është ndarë nga jeta si pasojë e Covid-19. Lajmin e bën me dije miqtë dhe kolegët e tij në rrjetet sociale.

Arbaçi jo vetëm i përkiste minoritetit grek, por ka dhënë edhe kontribut të veçantë lidhur me shqetësimet e tyre.

Më herët, ai ka qenë kryetari i komunës së Finiqit dhe më pas ka mbajtur postin e nënprefektit të qarkut Vlorë.

Ish-nënprefekti i Vlorës ndërron jetë nga Covid-19

Të fundit