E-TJERA

Ish-shefi i policisë: Si dekonsipruan kamerat e sigurisë operacionet në Fushë-Krujë

Ish-shefi i policisë: Si dekonsipruan kamerat e sigurisë operacionet

Ish-shefi i Policisë Erzen Breçani ka thënë se kamerat e sigurisë kanë dekonspiruar shumë herë operacionet polircore në Fushë-Krujë.

I ftuar në studion e ‘Revieë’ në Euroneës Albania, Breçani tha se dekonspirimi ka ardhur nga kamerat e vendosura në kundërshtim me ligjin nga grupet kriminale. Këto kamera, sipas Breçanit, janë bërë shkak që efektivët të akuzohen se kanë shitur informacionet.

“Kamerat e sigurisë kanë dekonspiruar operacione policore në Fushë-Krujë dhe vende të tjera. Janë akuzuar dhe punonjësit e policisë që kanë shitur informacionin ndërkohë i kishte filmuar kamera që e kanë lejuar vet të vendoset në kundërshtim me ligjin”, u shpreh Breçani.

 

Të fundit