Flash News

E-TJERA

Ndahet nga jeta skenaristi dhe regjisori i njohur Kujtim Gjonaj

Ndahet nga jeta skenaristi dhe regjisori i njohur Kujtim Gjonaj

Skenaristi dhe regjisori i mirënjohur Kujtim Gjonaj ka ndërruar jetë në moshën 74-vjeçare.

Ai ka lindur në 13 nëntor të vitit 1946 në qytetin e Tiranës. Kujtim Gjonaj ka qenë skenarist, regjisor i filmave dokumentarë dhe vizatimorë, producent dhe botues.

Në vitin 1968 mbaroi studimet e larta në Universitetin e Tiranës Dega Gjuhë – Letërsi dhe po atë vit fillon punën si redaktor i skenarëve të filmave dokumentarë në Kinostudion “Shqipëria e Re”.

Ndahet nga jeta skenaristi dhe regjisori i njohur Kujtim Gjonaj

Të fundit