Flash News

E-TJERA

“Jo dreqin, është turp”, ‘dhurata’ ndaj RENEA-s dhe policisë shqiptare që po indinjon rrjetin

“Jo dreqin, është turp”, ‘dhurata’ ndaj

Policia Federale Gjermane i dorëzoi njësisë speciale RENEA dhe grupit të gatshëm të policisë (njësia Tiranë) 200 palë këpucë shërbimi me vlerë 30.000 euro.

Mirëpo, ky gjest ndaj policisë shqiptare duket se nuk është pritur mirë dhe ka shkaktuar mjaft indinjatë, përmes postimeve në rrjetet sociale.

Më poshtë, disa prej tyre:

“Jo dreqin, është turp”, ‘dhurata’ ndaj“Jo dreqin, është turp”, ‘dhurata’ ndaj“Jo dreqin, është turp”, ‘dhurata’ ndaj

Ditari politik

Të fundit