Flash News

E-TJERA

Jo vetëm në pleh kimik, Karamuço: Dyshohet se në Shqipëri kokaina ka hyrë në disa forma

Jo vetëm në pleh kimik, Karamuço: Dyshohet se në

Profesori i kriminalistikës, Ervin Karamuço ka zbuluar detajet se si kokaina mund të ketë mbërritur në Shqipëri edhe më parë duke u përzier me substanca të tjera.

Sipas Karamuços, i ftuar në “Radarin Informativ”,  kokaina mund të përzihet me gipse, plehra kimik, pllaka, letra për shtroje dyshemesh, shishe vere apo dhe qymyr.

“Në banane nuk ngurtësohen dot. Me gipse bëhen shumë mirë. Se janë kthyer në vepra arti kemi shembullin e Italisë që kanë hyrë dhe më pas është zbuluar kokaina. Me plehra kimik. Me pllaka, janë futur këtu. Në letra dhe në shtroje që po të vihen në solucione shkrihen dhe më pas del kokaina. Në shishe vere.

Edhe me qymyrin. Këta i heqin edhe erën nuk i gjen dot as qeni. Këto kamoflime bëhen për të kaluar lëndën dhe më pas përpunohet këtu” tha Karamuço.

 

 

Të fundit