Flash News

E-TJERA

Kë destinacion do të promovoni në Korçë? Meta batuta me gazetarët: Blegtoria duhet ruajtuar se ndryshe e ha ujku

Kë destinacion do të promovoni në Korçë? Meta batuta

Presidenti Ilir Meta ka bërë batuta dhe ironi gjatë prononcimit që pati për gazetarët në qytetin e Korçës.

Teksa u pyet se kë destinacion do të promovojë nga Korça, si një politikan që gjendet shpesh në natyrë, Meta ka nxjerrë celularin dhe ka treguar disa pamje nga kjo zonë.

Kreu i Shtetit u shpreh se duhen ca besnikë që ta ruajnë blegtorinë në Korçë, sepse ndryshe e ha ujku.

Gazetarja: Meqë ju promovoni shumë destinacione, kë do të promovoni në qarkun e Korcës?

Meta: O zot i madh, ca të lësh këtu pa promovuar. Ca është kjo pyetje. Ja prit prit, se kjo është në Dajt në Tiranë (nxjerr fotot nga celulari). Ja shikojë këtu, qarku i Korçës, ja kjo është me dëborë, si ato gratë te ‘Dimri i Fundit’. Blegtorinë duhet ca besnik që ta ruajnë sepse e ha ujku pastaj.

Pjesën e gjeni pas minutës së 8-të

 

Të fundit