Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, 14 prill 2024

Këmbimi valutor, 14 prill 2024

Sot, më 14 prill 2024, dollari amerikan blihet me 94.5 lekë dhe shitet me 95.5 lekë.

Euro blihet me 101 lekë dhe shitet 101.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 103.4 lekë, ndërsa në shitje me 104.3 lekë.

Paundi britanik blihet me 118 lekë dhe shitet me 118.9 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68.6 lekë, ndërsa në shitje me 70.1 lekë.

Të fundit