Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor, 2 mars 2024

Këmbimi valutor, 2 mars 2024

Në tregun e këmbimit valutor, ditën e sotme (e shtunë, 2 Mars), një dollar amerikan do blihet me 95.5 lekë dhe do shitet me 96.4 lekë.

Euro sot në tregun shqiptar të këmbimit valutor do blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 104.3 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 107.8 lekë dhe do shitet me 108.6 lekë. Ndërsa paundi britanik do blihet me 120.6 lekë dhe do shitet me 121.6 lekë.

Të fundit